Tostirani sezam pretvorite u finu pastu bogatu kalcijem koju možete dodati u smoothie, namazati na kruh ili dodatu u humus.
30min
Jednostavna priprema
Datum objave:09.07.2015
Tostirajte sezam u tavi na laganoj vatri uz neprestano miješanje. Kada dobije zlatno žutu boju i dok je još topao, dodajte ga u blender uz sol i maslinovo ulje. Izmiksajte i uživajte u ovom hranjivom namazu bogatom kalcijem. Napomena: ako pastu pripremate za dodatak voćnom ili povrtnom smoothieju, onda je napravite s djevičanskim kokosovim uljem. Čuvajte u hladnjaku.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar