Datum objave:
04.05.2020
- Chia sjemenke natopite u vodi (9 žlica vode na 3 žlice sjemenki) i pustite da odstoji 15ak minuta.
- Kokosovo ulje otopite i pomiješajte s rogačem, brašnom, praškom za pecivo, šećerom, vanilijom i biljnim napitkom po izboru (kokosovo ili bademovo uklopit će se izvrsno) te dodajte natopljene chia sjemenke.
- Smjesu ulijte u posudu za pečenje (veličina posude nije bitna jer će se samo debljina kolačića malo promijeniti). Pecite na srednje jakoj temperaturi 15-20 min i isprobajte s čačkalicom je li gotovo.
- Na pari otopite tamnu čokoladu sa žlicom kokosovog ulja i prelijte smjesu preko kolača. Jesti ih možete dok je preljev topao i tekuć, ali i nakon što se glazura stvrdne.
- 50 g kokosovog ekstra djevičanskog ulja
- 5 žlice rogača u prahu
- 3 žlice chia sjemenki
- 150 g brašna T850
- 10 g praška za pecivo
- 300ml biljnog napitka
- 2 žlice kokosovog šećera
- vanilin šećer ili prstohvat vanilije u prahu
- 50 g tamne čokolade + žlica ekstra djev. kokosovog ulja za preljev
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar