Datum objave:
16.08.2018
- Za podlogu samelji kekse i pomiješaj sa 75 g otopljenog kokosovog ulja i 3 žličice meda.
- U protvan veličine 21x21 cm složi dobivenu smjesu pa lagano i ravnomjerno utisni u dno. Stavi u zamrzivač na 30 minuta.
- Za kremu pomiješaj naribani kokos, vaniliju, 70 g šećera kokosovog cvijeta, kokosov napitak, 1 žličicu kokosovog ulja i zagrij na laganoj vatri. Kad tekstura postane gusta makni s vatre i ravnomjerno premaži po podlozi od keksa.
- Za preljev rastopi čokoladu na laganoj vatri s napitkom od riže i kokosa, 1 žličicom kokosovog ulja i 10 g šećera kokosovog cvijeta. Premaži preko kreme od kokosa. Ostavi da se hladi 4 sata.
- Uživaj!
- 300 g keksa
- 75 g + 2 žličice kokosovog ulja
- 200 g naribanog kokosa
- 3 žličice meda ili javorovog sirupa
- 70 g + 10 g šećera kokosovog cvijeta
- 1 mahuna vanilije
- 400 ml kokosovog napitka
- 100 g tamne čokolade
- 50 ml napitka od riže s kokosom
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar