Kategorije
Početna Recepti Rumeni kruh
Jadranka Boban Pejić, stručnjakinja za prirodnu prehranu

Rumeni kruh

Ispeci fini kruh bez glutena po receptu Jadranke Boban Pejić.

60min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave: 06.12.2016

Zagrijte pećnicu na 200 ˚C. Pomiješajte pire od bundeve, jogurt, ulje i agavin sirup. Pomiješate zasebno brašno, krupicu, prašak za pecivo i sol. Pomiješajte vlažnu smjesu sa  suhom smjesom. Nauljite manji kalup pa rasporedite u njega smjesu i pecite 25 minuta.

Iz kuharice Prirodno bez glutena, Jadranke Boban Pejić. Planetopija.

Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno

Tvoj email neće biti objavljen i koristi se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar / recenziju.
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.

1/2 šalice pirea od bundeve ili batata
1 šalica kukuruznog griza
1/2 šalice rižinog brašna
1/2 šalice slanutkovog brašna
1 jušna žlica praška za pecivo
1/2 čajne žlice soli
1 šalica sojinog jogurta
1 jušna žlica agavinog sirupa
2 jušne žlice suncokretovog ulja

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)