Jadranka Boban Pejić, stručnjakinja za prirodnu prehranu
Rumeni kruh
Ispeci fini kruh bez glutena po receptu Jadranke Boban Pejić.
60min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave:06.12.2016
Zagrijte pećnicu na 200 ˚C. Pomiješajte pire od bundeve, jogurt, ulje i agavin sirup. Pomiješate zasebno brašno, krupicu, prašak za pecivo i sol. Pomiješajte vlažnu smjesu sa suhom smjesom. Nauljite manji kalup pa rasporedite u njega smjesu i pecite 25 minuta.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar