Filtriranje
Web trgovina
0800 246 246
Pon - Pet od 8 do 16h
Početna Recepti Rumeni kruh
Jadranka Boban Pejić, stručnjakinja za prirodnu prehranu

Rumeni kruh

Ispeci fini kruh bez glutena po receptu Jadranke Boban Pejić.

60min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave: 06.12.2016

Zagrijte pećnicu na 200 ˚C. Pomiješajte pire od bundeve, jogurt, ulje i agavin sirup. Pomiješate zasebno brašno, krupicu, prašak za pecivo i sol. Pomiješajte vlažnu smjesu sa  suhom smjesom. Nauljite manji kalup pa rasporedite u njega smjesu i pecite 25 minuta.

Iz kuharice Prirodno bez glutena, Jadranke Boban Pejić. Planetopija.

Komentari 0
Pošaljite svoj komentar

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!

1/2 šalice pirea od bundeve ili batata
1 šalica kukuruznog griza
1/2 šalice rižinog brašna
1/2 šalice slanutkovog brašna
1 jušna žlica praška za pecivo
1/2 čajne žlice soli
1 šalica sojinog jogurta
1 jušna žlica agavinog sirupa
2 jušne žlice suncokretovog ulja

bioNewsletter
Zdrave ideje i savjeti stižu direktno na mail.
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)