U ovakvim salatama posebno guštamo ljeti! Jednostavno, brzo, hranjivo i s daškom Mediterana.
10min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave:29.06.2020
Prepolovi cherry rajčice i ubaci ih u zdjelu sa slanutkom, nasjeckanom paprikom, maslinama i vrhovima češnjaka. Oni su izgledom slični mladom luku, no okusom identični plodu češnjaka pa će izvrsno podići cijelu kombinaciju. Ako ti je okus češnjaka preintenzivan, možeš ih zamijeniti mladim lukom.
Salatu začini Umeboshi octom, maslinovim uljem i bosiljkom/origanom.
Ako prvi put radiš s Umeboshi octom, pripazi na količinu i ne dodaji sol jer je on kiselkasto-slanog okusa. Posebno ga volimo ljeti upravo zato što nam za vrućih dana ne treba previše soli.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar