Salate su omiljena ljetna jela pa preporučujemo da kušate ovu zanimljivu varijantu. Kamut možete zamijeniti i integralnom rižom.
30min
Jednostavna priprema
Datum objave:22.07.2013
Postupak je jednostavan: skuhajte kamut (ili smeđu rižu) i grah. Mladi luk narežite na dijagonalne ploške pa pomiješajte sve sastojke. Ukrasite bademima ili košticama marelice pa poslužite.
Ovaj recept je preuzet iz Planetopijine kuharice Salate, autorice Ane Janjatović Zorica. Želite li dodatnu inspiraciju, potražite je u ovoj kuharici zdravih i ukusnih salata koje su gotove u tren.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
1 šalica kuhanog kamuta (ili smeđe riže)
½ šalice kuhanog crvenog graha
½ šalice mladog luka
umeboshi ocat, po želji
maslinovo ulje, po želji
½ šalice badema ili koštica marelice
Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!
Hvala na povjerenju. Poslali smo Vam e-mail s linkom, potvrdite ga klikom na link i predbilježeni ste. :)
bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar