Recept s radionice Uskršnji stol s Lanom Bekić i Jasnom Đurđev
15min
Jednostavna priprema
Datum objave:14.04.2025
Naribaj kupus kao za salatu.
Mrkvu naribaj na ribež na sitno.
Rotkvicu nareži na kolutove.
Mladi luk nareži na kolutiće i ostavi za posip.
Sve sastojke pomiješaj i prelij majonezom te ostavi kratko da se okusi prožmu.
Postupak za majonezu:
U posudu za miksanje stavi sojino vrhnje te dodaj maslinovo ulje, sol, umeboshi začin, senf, hren, tamari te smiksaj u majonezu koju kratko ostavi da stoji prije dodavanja na salatu.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar