Kategorije
Početna Recepti Šarena ljetna salata s pestom od vrhova češnjaka
Klara Bertek, chefica Zrno bio bistroa

Šarena ljetna salata s pestom od vrhova češnjaka

Isprobaj salatu s tjesteninom,šparogama,paprikom i tofuom u ukusnom pestu od vrhova češnjaka prema recepturi majstorice veganskih jela i chefice Zrno bio bistroa.

30min
Jednostavna priprema
Datum objave: 15.06.2021
  1. Suncokretove sjemenke istostiraj do rumene boje te zajedno s ostalim sastojcima za pesto u multipraktiku usitni do željenje teksture.
  2. Tjesteninu skuhaj prema uputama na pakiranju, ocjedi i pusti da se ohladi. Za to vrijeme nasjeckaj papriku i dimljeni tofu na kockice, a kalamata masline na polovice. 
  3. Zagrij grill tavu, stavi šparoge prethodno začinjene maslinovim uljem, solju i paprom. 
  4. U ohlađenu tjesteninu dodaj pesto, grillane šparoge i ostalo nasjeckano povrće i sve lagano promiješaj kako bi se svi sastojci međusobno sljubili. 

Na našem Instagram live bio&bio doživljaju pogledaj kako je Klara pripremila ovu ukusnu ljetnu tjesteninu. 

Pesto od vrhova češnjaka:

 

Ostali sastojci:

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)