Datum objave:
15.03.2019
Nasjeckaj poriluk (i zeleni i bijeli dio) i crvenu papriku (ili mrkvu).
U woku propirjaj prvo poriluk i češnjak, zatim papriku i po izboru nasjeckane šampinjone.
Zdrobljeni tofu pirjaj 3 - 5 minuta i dodaj začine.
Vrati pirjano povrće u wok s tofuom i pirjaj sve zajedno još 2 - 3 minute.
Ukrasi nasjeckanim mladim lukom.
Posluži na tanjurićima, uz žlicu ili na komadiću kayu kruha.
Uživaj!
- 500g tvrdog tofua
- 4 žlice sezamovog ulja za pečenje ili kokosovog ulja bez mirisa
- češnjak
- 1 poriluk
- 2 crvene paprike (ili crvene mrkve)
- sol
- kurkuma
- curry
- đumbir (u prahu)
- mladi luk (ili svježi peršin)
- svježi bosiljak
- šampinjoni (opcionalno)
- kayu kruh (opcionalno)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar!