Probajte fini veganski sekeli gulaš po jednostavnom receptu našeg Vlade iz zagrebačke bio&bio trgovine na Kvatriću.
20min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave:22.01.2015
Evo kako ja radim brzinski sekeli gulaš savršenog okusa i mirisa.
Na tamnom sezamovom ulju par minuta popržim dimljeni tofu kojeg sam prethodno izrezao na kockice. Nakon što je tofu poprimio malo boje i arome od tamnog sezamovog ulja, dodao sam kiseli kupus (Zrno) kojeg sam dinstao zajedno s tofuom 4-5 minuta.
Nakon što sam izdinstao kupus dodao sam vode da prekrije kupus te dodao žličicu mljevene crvene paprike, malo mljevenog papra (može i u zrnu), 2-3 lovorova lista te kuhao još 15-ak minuta.
Zadnjih 5 minuta sam dodao Vivani pšeničnu mini kobasicu koja je još dodatno obogatila sekeli gulaš a i dobio sam dodatne proteine.
S ovim jelom obično jedem ili pire krumpir ili kuhani krumpir narezan na kockice. Jelo je brzo gotovo i jako je ukusno. U slast!
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar