Evo kako ja radim brzinski sekeli gulaš savršenog okusa i mirisa. Na tamnom sezamovom ulju par minuta popržim dimljeni tofu kojeg sam prethodno izrezao na kockice. Nakon što je tofu poprimio malo boje i arome od tamnog sezamovog ulja, dodao sam kiseli kupus (Zrno) kojeg sam dinstao zajedno s tofuom 4-5 minuta.
Nakon što sam izdinstao kupus dodao sam vode da prekrije kupus te dodao žličicu mljevene crvene paprike, malo mljevenog papra (može i u zrnu), 2-3 lovorova lista te kuhao još 15-ak minuta. Zadnjih 5 minuta sam dodao Vivani pšeničnu mini kobasicu koja je još dodatno obogatila sekeli gulaš a i dobio sam dodatne proteine. S ovim jelom obično jedem ili pire krumpir ili kuhani krumpir narezan na kockice. Jelo je brzo gotovo i jako je ukusno. U slast!
Tamno sezamovo ulje
Dimljeni tofu
Kiseli kupus
Mljevena crvena paprika
2-3 lovorova lista
Pšenična mini kobasica
Papar
Krumpir
*Količine: odokativno i ovisno o broju gladnih :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar