Filtriranje
Web trgovina
0800 246 246
Pon - Pet od 8 do 16h
Početna Recepti Sendvič s grilanim tempehom
Christina Pirello

Sendvič s grilanim tempehom

Brz i jednostavan, te posve zdrav, ovaj je specijalitet savršen za obrok na poslu ili lijeno poslije podne kod kuće.

10min
Jednostavna priprema
Datum objave: 25.04.2013
  1. Sve sastojke umaka kuhajte neprestano miješajući u malom loncu na najmanjoj vatri. Ostavite da se ohladi. Lagano nauljite grill tavu i stavite na srednje jaku vatru.
  2. Kriške tempeha premažite umakom s obje strane i položite na tavu. Pecite ih sve dok im rubovi ne postanu smeđi, odnosno 4 minute sa svake strane.
  3. Luk i papriku pomiješajte s umakom i rasporedite po tavi. Kuhajte ih neprestano miješajući sve dok ne počnu poprimati smeđu boju, 6-7 minuta. Prerežite peciva, zatim u njih stavite salatu i komad rajčice.
  4. Na sve stavite krišku tempeha i na njega mješavinu luka i paprike. Odmah poslužite.
  5. Preuzeto iz Planetopijine kuharice NA BRZINU, autorice Christine Pirello
Preporuke 0
Oduševio te proizvod ili znaš neki dobar trik za primjenu?

Vaša email adresa neće biti objavljena
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.

Recept za 4 porcije

Barbecue umak


Sendvič


 

bioNewsletter
Zdrave ideje i savjeti stižu direktno na mail.
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)