Za sve ljubitelje bogatog mirisa i okusa shiitake gljiva, preporučujemo jedan jednostavan i ukusan wok recept. Svakako kušajte!
20min
Jednostavna priprema
Datum objave:01.12.2013
Shiitake gljive se na Dalekom istoku smatraju eliksirom zdravlja i često se koriste u prehrani kao nutritivno bogata namirnica vrijednog vitaminsko-mineralnog sastava ali i kao izvor biljnog proteina. Volite li jela iz woka, kušajte ovaj recept, a s vrstom povrća možete eksperimentirati :)
Shiitake gljive namočite u vodi 30 minuta da omekšaju.
Odrežite stručak, koji se ne koristi, a klobuk narežite na trakice.
Na svijetlom sezamovom ulju pirjajte luk, mrkvu i kukuruz te dodajte gljive. Podlijte vodom i posolite. Ostavite poklopljeno da se kuha 5 minuta.
Otvorite i dodajte brokulu.
Promiješajte i ostavite 2-3 minute da se brokula skuha. U žlici hladne vode otopite kuzu, pa ga dodajte u povrće.
Poslužite dok je još toplo.
U slast!
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar