Kategorije
Početna Recepti Sirova voćna rolada
Marina Brekalo

Sirova voćna rolada

Kraljica raw slastica i bio&bio ambasadorica Marina Brekalo ti donosi super jednostavan recept za proljetnu roladu s tijestom od indijskih oraščića i kremom od kokosa, jagoda i manga.

20min
Jednostavna priprema
Datum objave: 11.04.2022
  1. U multipraktiku usitni indijske oraščiće, ribani kokos, zobene pahuljice, psyllium praha, sol i vaniliju u prahu potom dodaj sve ostale sastojke. Blendaj dok se sve ne poveže u jednoličnu masu. Oblikuj tijesto u kuglu i ostavi sa strane dok pripremiš nadjev.
  2. Mango stavi u multipraktik zajedno s kokosovim mlijekom i jagodama u prahu. Sve zajedno zblendaj u kremu. Ako voliš kremu s više teksture, ostavi male komadiće manga pa ih dodaj u kremu.
  3. Na silikonskoj podlozi ili papiru za pečenje razvaljaj pomoću razvijača za tijesto pravokutnik pa na njega nanesi kremu i pažljivo zamotaj u roladu.
  4. Gotovu roladu stavi hladiti nekoliko sati da se stisne, a potom je pospi agavinom šećerom u prahu i posluži.
  5. Roladu čuvaj u hladnjaku desetak dana dobro zaštićenu od isušivanja.
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno

Tvoj email neće biti objavljen i koristi se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar / recenziju.
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.

Za tijesto:


Za punjenje:


Za posip:

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)