Datum objave:
11.04.2022
- U multipraktiku usitni indijske oraščiće, ribani kokos, zobene pahuljice, psyllium praha, sol i vaniliju u prahu potom dodaj sve ostale sastojke. Blendaj dok se sve ne poveže u jednoličnu masu. Oblikuj tijesto u kuglu i ostavi sa strane dok pripremiš nadjev.
- Mango stavi u multipraktik zajedno s kokosovim mlijekom i jagodama u prahu. Sve zajedno zblendaj u kremu. Ako voliš kremu s više teksture, ostavi male komadiće manga pa ih dodaj u kremu.
- Na silikonskoj podlozi ili papiru za pečenje razvaljaj pomoću razvijača za tijesto pravokutnik pa na njega nanesi kremu i pažljivo zamotaj u roladu.
- Gotovu roladu stavi hladiti nekoliko sati da se stisne, a potom je pospi agavinom šećerom u prahu i posluži.
- Roladu čuvaj u hladnjaku desetak dana dobro zaštićenu od isušivanja.
Za tijesto:
- 1 šalica indijskih oraščića
- 1 šalica ribanog kokosa
- 1 šalica bezglutenskih zobenih pahuljica
- ¼ šalice sirupa od agave
- 1 žlica biljnog napitka
- 1 žlica psyllium praha
- 1 žlica ekstra djevičanskog kokosovog ulja
- ½ žličice bourbon vanilije
- Prstohvat soli
Za punjenje:
- 1 šalica kokosovog mlijeka iz limenke (samo masni dio)
- ½ šalice suhog manga
- 1 žlica jagoda u prahu
Za posip:
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar