Filtriranje
Web trgovina
0800 246 246
Pon - Pet od 8 do 16h
Početna Recepti Sirove aromatične čokoladice
Marina Brekalo

Sirove aromatične čokoladice

bio&bio ambasadorica, Marina Brekalo, donosi recept za ukusne veganske i raw čokoladice. Tamne s mangom i narančom te bijele s limunom i lavandom. Isprobaj ih i uživaj u okusima!

20min
Jednostavna priprema
Datum objave: 06.08.2021
  1. U rastopljeni kakao maslac dodaj sve sastojke osim narančine korice i suhog manga, ako radiš tamne, ili korice limuna i cvjetića lavande, ako radiš bijele čokoladice. Sastojke dobro izmiješaj do svilenkaste teksture.
  2. Tekuću tamnu čokoladu izlij u silikonske kalupe za muffine u debljini od 1 cm i pospi komadićima suhog manga i narančine korice. Bijele čokoladice izlij na isti način i pospi limunovom koricom i cvjetićima lavande.
  3. Čokoladice ostavi u hladnjaku barem sat vremena.
  4. Izvadi ih iz kalupa i uživaj.
  5. Čuvaj u hladnjaku dobro umotane u papir do nekoliko dana.

 Istaknuti sastojci dovoljni su za šest tamnih i šest bijelih čokoladica.

Preporuke 0
Oduševio te proizvod ili znaš neki dobar trik za primjenu?

Vaša email adresa neće biti objavljena
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.

Tamne čokoladice s mangom i narančom

 

 

Bijele čokoladice s limunom i lavandom

 

bioNewsletter
Zdrave ideje i savjeti stižu direktno na mail.
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)