Zakuhajte agavin sirup i vodu da se pomiješaju u jednoliku smjesu. Ostavite da se ohladi (može i u hladnjaku). U multipraktiku izmiksajte 3 šalice kockica lubenice u glatku smjesu. Dodajte ohlađenu smjesu s agavinim sirupom i koricu limete i izmiksajte još jednom. Stavite smjesu u aparat za sladoled.
Kad je sladoled već gotov, a prije nego isključite aparat, dodajte preostalu lubenicu.
Recept i fotografija preuzeti iz knjige Jadranke Boban Pejić, Prirodno i slatko.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar