Naruči putem weba te preuzmi i plati paket u odabranoj trgovini!
0800 246 246
3 (3) Podsjetnik (0)

(0)

Košarica (0)
Svi proizvodi
Početna Recepti Sladoled od zelenog čaja

Sladoled od zelenog čaja

Probajte ovaj jednostavan i ukusan recept za sladoled koji je gotov u trenu, a pružit će vam snažan osjećaj osvježenja i blago razbuđivanje. Predlažemo da koristite isključivo kvalitetan organski zeleni čaj bogat katehinom i antioskidansima.

Ovo je vjerojatno jedini sladoled na svijetu kojim možete počastiti i svoje lice s obzirom na to da će hladan tonik učinkovito osvježiti kožu i stegnuti pore. Za lice koristite „single-bite“ varijantu recepta. 

Ulijte hladni čaj u kalupe za sladoled, te dodajte komadiće mente ili melise i komadiće limuna bez kore. Stavite u zamrzivač.

Single-bite“ sladoled sa zelenim čajem ili varijantu „jednog zalogaja“ možete u trenu napraviti tako da tekućinu jednostavno ulijete u manje silikonske kalupe i aranžirate svježim listićima i limunom. I to je to!

Savjet 1: iskorištenu vrećicu čaja možete ponovo iskoristiti tako da ponovite postupak s novom litrom tekućine. Ova vrsta čaja je izuzetno kvalitetna sastavom ali i ekonomična jer je dostatna za 2 litre vruće ili hladne tekućine.

Savjet 2: prilikom vađenja sladoleda iz kalupa, uronite kalupe u vruću vodu na nekoliko sekundi jer ćete tako lakše izvući štapić sa smrznutim pripravkom.

Pridružite se Vlatki na radionici veganskih sladoleda gdje ćete kušati i spravljati razne slasne recepture različitih tekstura i okusa.
Požurite s prijavama jer broj mjesta je ograničen! 

Vrijeme pripreme 5 min
Složenost Vrlo jednostavna priprema
Sastojci 4 sastojaka

1 l mineralne ili kokosove vode
1 vrećica „Catechin-Rich“ zelenog čaja
Nekoliko listića svježe mente ili melise
1/2 organskog limuna nasjeckanog na komadiće

Na vrh