Recept za ukusne tostirane sjemenke koje mogu poslužiti kao idealna slana grickalica ili dodatak salatama i jelima s povrćem.
10min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave:11.08.2015
Na tavi debelog dna na laganoj vatri tostirati bundevine golice uz stalno miješanje. Prebaciti u drugu posudu, pa dodaj tamari i promiješaj. Dobra je ideja u manji raspršivač dodati tamari i poprskati još vruće sjemenke prije uživanja. Možeš koristiti i sjemenke suncokreta ili bademe „na slano“.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar