Slasni vruće hladni doživljaj
Svi smo se mi prilikom biranja deserta suočili s dilemom između tople slastice i hladnog osvježenja. Zar ne bi onda bilo fantastično kada bismo oboje dobili na istom tanjuru? Od danas nadalje sami ćete moći stvoriti slasni vruće hladni doživljaj.
Svi smo se mi prilikom biranja deserta suočili s dilemom između tople slastice i hladnog osvježenja. Zar ne bi onda bilo fantastično kada bismo oboje dobili na istom tanjuru? Od danas nadalje sami ćete moći stvoriti slasni vruće hladni doživljaj. Otkrivamo vam recept za bogovski ukusne palačinke od pira koje najbolje pristaju uz čokoladni sladoled Indy&Pippa CHOCOJOY. Zasučite rukave i hrabro se latite štednjaka!
RECEPT ZA PALAČINKE OD KAMUTA S INDY&PIPPA SLADOLEDOM:
Sve sastojke zajedno pomiješajte u zdjeli. Ispecite tanke palačinke na umjereno jakoj temperaturi. Prilikom serviranja, na tanjur dodajte kuglicu organskog sladoleda CHOCOJOY koji ste izvadili iz škrinje 5 minuta prije. Znate, sladoledi Indy&Pippa tek tada dobivaju najbolju teksturu i okus.
250 g pirovog brašna
prstohvat himalajske soli
3 dcl zobenog napitka
3 dcl vode
1 žlica javorova sirupa
biljno ulje za prženje
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar