Otopite kakao maslac na parnoj kupelji, a potom otopljenu smjesu dodajte u posudu s ostalim navedenim sastojcima i izmiješajte dobro. Izmiješana masa bi trebala biti gusta tako da ne curi sa žlice. Smjesu stavite na hlađenje ili da odstoji oko 20 min (hlađenjem će se smjesa još stvrdnuti do željene čvrstoće, dovoljno da se oblikuju kuglice ili jaja.
Oblikujte smjesu u kuglice ili jaja i potom uvaljajte u pahuljice od kokosa, kakao ili rogač prah ili usitnjene orašide. Poslažite ih naizmjence u kružnu "piramidu" ili po želji. Uživajte!
200 g kako maslaca
200 g badema (sitno samljevenih) ili badem brašna
1 šalica sitnog kokosa (samljeven)
Šećer kokosovog cvijeta po ukusu (samljeven)
2 jušne žlice rogač praha
Pahuljice kokosa i kakao prah za dekoraciju
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar!