Kategorije
Početna Recepti Slatki umak od badema
Maja Kefeček

Slatki umak od badema

Napravi slasni umak s bademom za palačinke, kolače ili žitne kaše. 

5min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave: 20.09.2017

Emulgirajte žlicom bademov maslac s rižinim sladom dodajući pomalo vodu dok ne dobijete glatki umak ili pastu, po želji. Ako volite intenzivnije okuse, dodajte kap eteričnog ulja po želji i još jednom dobro promiješajte.

Prijedlog za posluživanje: uz palačinke, voće, kao umak uz kolač, dodatak kremama ili u slatkoj kaši.

Preuzeto iz Planetopijine kuharice, Namazi i umaci, autorice Maje Kefeček.

Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno

Tvoj email neće biti objavljen i koristi se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar / recenziju.
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)