Napravi slasni umak s bademom za palačinke, kolače ili žitne kaše.
5min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave:20.09.2017
Emulgirajte žlicom bademov maslac s rižinim sladom dodajući pomalo vodu dok ne dobijete glatki umak ili pastu, po želji. Ako volite intenzivnije okuse, dodajte kap eteričnog ulja po želji i još jednom dobro promiješajte.
Prijedlog za posluživanje: uz palačinke, voće, kao umak uz kolač, dodatak kremama ili u slatkoj kaši.
Preuzeto iz Planetopijine kuharice, Namazi i umaci, autorice Maje Kefeček.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar