Probaj novi Lanin recept! U glavnoj ulozi tempeh, a u sporednim datulje, kapare i masline.
45min
Jednostavna priprema
Datum objave:13.03.2017
Polovice tempeha prokuhaj u vodi 10-tak minuta, izvadi i osuši.
U posudu s poklopcem stavi protisnuti češnjak, origano, jabučni ocat, povrtni temeljac, tamari, datulje, odkoštene masline prerezane na pola, kapare i dodaj papra po želji. Sve dobro promiješaj.
Nareži tempeh na kockice i dodaj marinadi. Poklopi i stavi u frižider da se marinira nekoliko sati ili preko noći.
U zagrijanu pećnicu stavi tempeh s marinadom i dodaj sok naranče te mirin.
Peci 60 minuta dok tempeh postane smećkast na rubovima.
Po potrebi dodaj povrtnog temeljca dok se peče. Serviraj sa smeđom rižom i kratko kuhanim zelenim povrćem. Uživaj :)
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar