- Skuhaj soba rezance prema uputi na pakiranju i obavezno ih dobro isperi pod hladnom vodom kako se ne bi zalijepili.
- U manjoj zdjelici dobro promiješaj sve sastojke za umak.
- Dobro zagrij wok s malo sezamovog ulja pa dodaj luk, poriluk i mrkvu. Peci 3 minute na jakoj vatri uz miješanje (stir-fry) pa izvadi iz woka.
- U wok dodaj malo sezamovog ulja, na njemu prepeci sezam pa ubaci ljubičasti i bijeli kupus. Peci 2 min uz miješanje (stir-fry), dodaj već obrađeno povrće i soba rezance pa prelij s umakom i sve dobro promiješaj.
- Posluži odmah. Odlično je to-go jelo jer je ukusno i kad je hladno.
Klikni i pogledaj Instagram Live bio&bio doživljaj u kojem nam je food blogerica Iva Savić, @culinarypostcards pripremila ovaj ukusan bezglutenski ručak.
- 1 pakiranje Clearspring soba rezanaca
- 1 manji crveni luk
- 1 šalica tanko narezanog poriluka (bijeli i zeleni dio)
- 1 veća mrkva, narezana na trakice (julienne)
- 1 šalica na trakice narezanog ljubičastog kupusa
- 1 šalica na trakice narezanog bijelog kupusa
- tamno sezamovo ulje
- 1-2 žlice crnog sezama
- 1-2 žlice sezama
Za umak:
- 2 žlice tamarija
- 1 žlica rižinog octa
- 1 žlica sezamovog ulja
- 1 žlica javorovog sirupa
- 1 režanj naribanog češnjaka
- komadić korijena svježeg đumbira, naribanog (po ukusu)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar