Kategorije
Početna Recepti Soba rezanci sa povrćem i tamari đumbir umakom
Iva Savić

Soba rezanci sa povrćem i tamari đumbir umakom

Evo super ideje za ukusan gluten free ručak gotov u 15 minuta.

15min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave: 21.02.2023
  1. Skuhaj soba rezance prema uputi na pakiranju i obavezno ih dobro isperi pod hladnom vodom kako se ne bi zalijepili.
  2. U manjoj zdjelici dobro promiješaj sve sastojke za umak.
  3. Dobro zagrij wok s malo sezamovog ulja pa dodaj luk, poriluk i mrkvu. Peci 3 minute na jakoj vatri uz miješanje (stir-fry) pa izvadi iz woka.
  4. U wok dodaj malo sezamovog ulja, na njemu prepeci sezam pa ubaci ljubičasti i bijeli kupus. Peci 2 min uz miješanje (stir-fry), dodaj već obrađeno povrće i soba rezance pa prelij s umakom i sve dobro promiješaj.
  5. Posluži odmah. Odlično je to-go jelo jer je ukusno i kad je hladno.

Klikni i pogledaj Instagram Live bio&bio doživljaj u kojem nam je food blogerica Iva Savić, @culinarypostcards pripremila ovaj ukusan bezglutenski ručak. 

Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno

Tvoj email neće biti objavljen i koristi se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar / recenziju.
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.


Za umak:

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)