Ekskluzivno za bio&bio donosimo ukusan recept iz nove Planetopijine kuharice KRUH I PECIVA. Oduševljeni smo izborom slasnih pekarskih delicija pripremljenih od zdravih ekoloških sastojaka!
20min
Jednostavna priprema
Datum objave:12.03.2013
Pomiješajte brašno, vodu, ulje i začine i dobit ćete tijesto slično onom za palačinke, ali gušće.
Ostavite da stoji 2 sata.
Pećnicu zagrijte na 200°C.
Nauljenu okruglu pliticu za pečenje stavite na nekoliko minuta u pećnicu da se zagrije.
U nju izlijte smjesu i pecite oko 10 minuta na srednjoj rešetki.
Napomena:
* Soccu možete peći na nauljenoj tavi.
* Možete je jesti samu, punjenu nekim pirjanim povrće, klicama ili uz namaz.
* Možete je pripremiti i deblju te posuti npr. rajčicama, lukom i sl. i malo dulje peći.
Još slasnih recepata za izradu domaćeg kruha, peciva, pogača, kiflica i drugih zamamnih pekarskih delicija pripremljenih od zdravih ekoloških sastojaka pronaći ćete u novoj kuhariciKRUH I PECIVA.
Recept i fotografija preuzeti iz kuharice Kruh i peciva, Maje Kefeček (Planetopija).
Fotografija: Maja Danica Pečanić
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar