Naruči putem weba te preuzmi i plati paket u odabranoj trgovini!
0800 246 246
3 (3) Podsjetnik (0)

(0)

Košarica (0)
Svi proizvodi
Početna Recepti Socca sa začinima

Socca sa začinima

Pomiješajte brašno, vodu, ulje i začine i dobit ćete tijesto slično onom za palačinke, ali gušće. Ostavite da stoji 2 sata. Pećnicu zagrijte na 200°C. Nauljenu okruglu pliticu za pečenje stavite na nekoliko minuta u pećnicu da se zagrije. U nju izlijte smjesu i pecite oko 10 minuta na srednjoj rešetki.

Napomena:
* Soccu možete peći na nauljenoj tavi.
* Možete je jesti samu, punjenu nekim pirjanim povrće, klicama ili uz namaz.
* Možete je pripremiti i deblju te posuti npr. rajčicama, lukom i sl. i malo dulje peći.

Još slasnih recepata za izradu domaćeg kruha, peciva, pogača, kiflica i drugih zamamnih pekarskih delicija pripremljenih od zdravih ekoloških sastojaka pronaći ćete u novoj kuharici KRUH I PECIVA.

Recept i fotografija preuzeti iz kuharice Kruh i peciva, Maje Kefeček (Planetopija).
Fotografija: Maja Danica Pečanić


 

Vrijeme pripreme 20 min
Složenost Jednostavna priprema
Sastojci 8 sastojaka

200 g slanutkovog brašna
400 ml vode
2 žlice maslinovog ulja
1 žličica soli
svježe mljeveni šareni papar
provansalski začin

 

Na vrh