Špageti s vege bolognese umakom i šparogama
Odličnu ideju za brzinski ručak donosi ti naša @nikaturkovic u serijalu "Italija u kuhinjama naših ambasadorica", a pripremila je špagete od pira sa šparogama i gotovim La bio idea vege bolognese umakom.

- Na malo maslinovog ulja prži cherry rajčice i šparoge dok ne potamne.
- Rajčice pritisni špatulom kako bi ispustile tekućinu.
- Dodaj sol, papar i timijan u prahu.
- Za to vrijeme stavi kuhati vodu i dobro posoli. Kad voda proključa dodaj integralne špagete koje se kuhaju otprilike 7 minuta.
- U povrće dodaj staklenku veganskog bolognese umaka samo da se zagrije. Po potrebi dodaj još maslinovog ulja, soli i papra.
- Na kraju ubaci i par crnih kalamata maslina.
- Tjesteninu procijedi i sve sjedini te posluži uz malo svježeg bosiljka.
- 200 g cherry rajčica
- 100 g šparoga
- 340 g La Bio Idea Umaka od rajčice vege bolognese
- La Bio Idea Integralna tjestenina od pira
- ekstra djevičansko maslinovo ulje
- La Bio Idea crne kalamata masline
- Sol
- Papar
- Timijan
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar