Probajte ovaj jednostavan, ukusan i cjelovit ručak iz nagrađivane Planetopijine kuharice LJETO.
20min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave:28.07.2014
Skuhajte tjesteninu u posoljenoj vodi. Ocijedite. Sitno isjeckajte luk i ispirjajte ga na zagrijanom maslinovom ulju 3-4 minute. Dodajte tofu i tamari pa pirjajte još 3-4 minute. Dodajte brokulu i ocat pa pirjajte još 3-4 minute tako da se brokula skuha u pari, ali zadrži svoju zelenu boju. Umiješajte bosiljak, peršin i tjesteninu pa sve dobro miješajte 1-2 minute na vatri. Pospite dimljenim tofuom. U slast!
Recept i fotografija preuzeti iz kuharice Ljeto, Jadranke Boban Pejić
Izdavač: Planetopija
Fotografija: Dag Oršić
Stiliziranje hrana: Željka Fordren -Jambrešić
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
300 g spirela od cjelovitog brašna
3 šalice brokule narezane na tanje ploške
1 crveni luk
400 g izmrvljenog tofua
1 žlica maslinovog ulja
2 žlice tamarija
1 žlica umeboshi octa
1/2 šalice sitno sjeckanog peršina
1 žličica svježeg ili 1/2 žličice suhog bosiljka
1/2 šalice naribanog dimljenog tofua
Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!
Hvala na povjerenju. Poslali smo Vam e-mail s linkom, potvrdite ga klikom na link i predbilježeni ste. :)
bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar