Kategorije
Početna Recepti Spireli s brokulom i tofuom
Jadranka Boban Pejić

Spireli s brokulom i tofuom

Probajte ovaj jednostavan, ukusan i cjelovit ručak iz nagrađivane Planetopijine kuharice LJETO.

20min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave: 28.07.2014

Skuhajte tjesteninu u posoljenoj vodi. Ocijedite. Sitno isjeckajte luk i ispirjajte ga na zagrijanom maslinovom ulju 3-4 minute. Dodajte tofu i tamari pa pirjajte još 3-4 minute. Dodajte brokulu i ocat pa pirjajte još 3-4 minute tako da se brokula skuha u pari, ali zadrži svoju zelenu boju. Umiješajte bosiljak, peršin i tjesteninu pa sve dobro miješajte 1-2 minute na vatri. Pospite dimljenim tofuom. U slast!

Recept i fotografija preuzeti iz kuharice Ljeto, Jadranke Boban Pejić
Izdavač: Planetopija
Fotografija: Dag Oršić
Stiliziranje hrana: Željka Fordren -Jambrešić

Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno

Tvoj email neće biti objavljen i koristi se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar / recenziju.
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
  • 300 g spirela od cjelovitog brašna
  • 3 šalice brokule narezane na tanje ploške
  • 1 crveni luk
  • 400 g izmrvljenog tofua
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • 2 žlice tamarija
  • 1 žlica umeboshi octa
  • 1/2 šalice sitno sjeckanog peršina
  • 1 žličica svježeg ili 1/2 žličice suhog bosiljka
  • 1/2 šalice naribanog dimljenog tofua

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)