Filtriranje
Web trgovina
0800 246 246
Pon - Pet od 8 do 16h
Početna Recepti Spirulina "bounty" čokoladice
Margita Modrić

Spirulina "bounty" čokoladice

Food blogerica Margita Modrić pripremila nam je novi, fora recept s Havajskom spirulinom. Tko kaže da kokos čokoladice ne mogu biti zdrave?

Datum objave: 19.09.2019

Koristite li vi spirulinu u svojoj prehrani?
Znate li da čak 60% spiruline (u prahu) čini čisti protein?
Potruditi ću se i sastaviti još nekoliko recepata sa ovom fantastičnom algom, možda i neki maleni članak, a do tada još jedna zanimljiva činjenica!
Spirulina pomaže pri izbacivanju toksina iz tijela, iz tog razloga davali su je ljudima i djeci koja su bila izložena radijaciji u Černobilu.
Dobivali su pet grama spiruline sljedećih četrdeset i pet dana.
Radio nuklidi smanjili su se za 50%, a alergijska osjetljivost potpuno je normalizirana.
Poanta je, da ako vidimo što je ova alga učinila za ljude koji su bili izloženi velikom stupnju radijacije, što bi ova alga tek mogla učiniti za nas i naše zdravlje. 

Priprema:
Sve sastojke (osim čokolade) izmiksajte nekoliko sekundi u blenderu ili dobro izmiješajte rukama.
Oblikujte male bountiće i zamrznite ih.
Zamrznute umočite u otopljenu čokoladu i ponovno zamrznite.
Izvadite iz zamrzivača 10-ak minuta prije posluživanja.

Preporuke 0
Oduševio te proizvod ili znaš neki dobar trik za primjenu?

Vaša email adresa neće biti objavljena
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
  • 200g ribanog kokosa
  • 100g kokosove masti, odnosno kokosovog ulja (iz frižidera)
  • 1-2 žlice javorovog sirupa
  • 1 žličica spiruline
  • 200g tamne čokolade
bioNewsletter
Zdrave ideje i savjeti stižu direktno na mail.
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)