Isprobajte ovaj recept i uživajte u okusu domaćih "šufnudla" s cjelovitim i organskim sastojcima.
40min
Srednje složena priprema
Datum objave:01.04.2015
Skuhajte krumpir u kori. Kad se malo ohladi, ogulite ga i propasirajte.
Umijesite tijesto tako da u brašno stavite topli pasirani krumpir, sol i kokosovu mast. Tijesto mijesite kratko dok se svi sastojci ne povežu.
Pobrašnite radnu površinu i od tijesta razvucite dugačku „zmiju". Režite je na male komadiće koje zatim zakotrljajte i utisnite vilicom. Svaki komad pobrašnite.
Kuhajte šufnudle u slanoj kipućoj vodi dok ne isplivaju na površinu.
Ocijedite ih i isperite hladnom vodom.
Sameljite mak i dodajte mu vanilin šećer. Sameljite orahe i pomiješajte ih s makom.
Šufnudle servirajte s mješavinom maka i oraha, uz malu žlicu pekmeza od šljiva.
Uživajte!
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar