Filtriranje
Web trgovina
0800 246 246
Pon - Pet od 8 do 16h
Početna Recepti Superfood čokolada
Maja Kefeček, učiteljica kuhanja

Superfood čokolada

Slastan recept iz Planetopijine kuharice Čokolada s goji bobicama i sjemenkama chije i konoplje. 

60min
Jednostavna priprema
Datum objave: 14.01.2016

Otopite na pari kakao maslac i kokosovo ulje, dodajte javorov sirup pa kakao i zatim ostale sastojke. Izlijte u kalup i ohladite. Dodatke možete dodati izravno u čokoladu i dobro promiješati prije nego je izlijete u kalup ili staviti na vrh čokolade prije nego se stvrdne. Ohladite najprije na sobnoj temperaturi pa čuvajte u hladnjaku. Poslužite uvijek rashlađenu u hladnjaku.

Dođi na radionicu - Čokolada: izvor zdravlja i užitka

Saznaj sve o čokoladi i uživaj u pralinama od organske čokolade, hrskavoj domaćoj čokoladi i najčokoladnijem tartu koje će spravljati Maja Kefeček.

Recept preuzet iz Planetopijine kuharice Čokolada, Maja Kefeček. Fotografija i stiliziranje hrane: Maja Danica Pečanić

Komentari 0
Pošaljite svoj komentar

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!

100 g djevičanskog kokosovog ulja

5 žlica javorovog sirupa

50 g kakao maslaca

50 g sirovog kakaa

1 žlica maca praha

2 žlice goji bobica

1 žlice konopljinih sjemenki

2 žlice chia sjemenki

2 žlice krupno usitnjenih zrna kakaa (kakao nibs)

 

bioNewsletter
Zdrave ideje i savjeti stižu direktno na mail.
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)