Kategorije
Početna Recepti Superfood čokolada
Maja Kefeček, učiteljica kuhanja

Superfood čokolada

Slastan recept iz Planetopijine kuharice Čokolada s goji bobicama i sjemenkama chije i konoplje. 

60min
Jednostavna priprema
Datum objave: 14.01.2016

Otopite na pari kakao maslac i kokosovo ulje, dodajte javorov sirup pa kakao i zatim ostale sastojke. Izlijte u kalup i ohladite. Dodatke možete dodati izravno u čokoladu i dobro promiješati prije nego je izlijete u kalup ili staviti na vrh čokolade prije nego se stvrdne. Ohladite najprije na sobnoj temperaturi pa čuvajte u hladnjaku. Poslužite uvijek rashlađenu u hladnjaku.

Recept preuzet iz Planetopijine kuharice Čokolada, Maja Kefeček. Fotografija i stiliziranje hrane: Maja Danica Pečanić

Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno

Tvoj email neće biti objavljen i koristi se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar / recenziju.
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
  • 100 g djevičanskog kokosovog ulja
  • 5 žlica javorovog sirupa
  • 50 g kakao maslaca
  • 50 g sirovog kakaa
  • 1 žlica maca praha
  • 2 žlice goji bobica
  • 1 žlice konopljinih sjemenki
  • 2 žlice chia sjemenki
  • 2 žlice krupno usitnjenih zrna kakaa (kakao nibs)

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)