Naruči putem weba te preuzmi i plati paket u odabranoj trgovini!
0800 246 246
3 (3) Podsjetnik (0)

(0)

Košarica (0)
Svi proizvodi
Početna Recepti Supershake: „Shrek na dijeti“

Supershake: „Shrek na dijeti“

Dolaskom toplijih dana, sve su češći upiti na temu zdravog načina mršavljenja, detoksikacijskih kura, preporuka za stimulaciju metabolizma i probave i sl. Inspirirana upitima naših kupaca, osmislila sam ukusan i djelotvoran shake. Super je u kurama čišćenja organizma, kao i za one koji imaju usporen rad crijeva i metabolizma. Ukusan je, osvježavajući te zbog bogatstva vlakana će vas zasititi tako da ćete imati višestruku korist od njega. Evo malo detalja o sastojcima. 

1) Ljuskice psylliuma mogu biti vaš svakodnevan izbor trebate li veći unos vlakana. Neutralnog su okusa i možete ih stavljati u razne napitke i u smjesu za kruh, peciva itd. Bitno je reći da ne izazivaju nikakvu ovisnost i ne uljenjuju rad crijeva već ih potiču na bolji rad. Bitno je uzimati dovoljno tekućine uz njih, pogotovo ako ih svakodnevno uzimate.

2) MSM prah je prah prirodnog sumpora dobivenog iz kukuruza i lana. Ima bitnu ulogu u detoksikaciji,djeluje protuupalno na zglobove i mišiće, doprinosi regeneraciji zglobova, kose, kože i noktiju te omogućuje polupropusnost membrana stanica koje na taj način lakše otpuštaju toksine.

3) Zelena magma bogata je klorofilom, raznim vitaminima i mineralima, enzimima i vlaknima koji čiste i hrane vaše tijelo.

4) Ananas je izuzetno zdravo voće bogato enzimima (bromelain), mineralima te je neizostavno u kurama detoxa i čišćenja.

Jednostavno sve sastojke ubacite u blender i uživajte! :)

Vrijeme pripreme 10 min
Složenost Vrlo jednostavna priprema
Sastojci 7 sastojaka

Sok ½ limuna
1 jušna žlica psylium ljuskica
½ jušne žlice MSM praha
1 jušna žlica Zelene magme
150 ml soka ananasa
250 ml izvorske  vode ili filtrirane vode
Čajna žlica ulja šafranike (po izboru)

Na vrh