Iskoristi sezonu bobičastog voća i pripremi super jednostavan sirovi tart s bazom od bundevinih golica i osvježavajućom kokos kremom sa svježim borovnicama.
35min
Jednostavna priprema
Datum objave:28.06.2023
U multipraktiku samelji bundevine golice, ribani kokos i zobene pahuljice. Dodaj datulje i kokosovo ulje i nastavi blendati dok dobiješ ljepljivu, kompaktnu masu za bazu tarta.
Dobiveno tijesto za bazu oblikuj i poravnaj u posudu za tart i ostavi sa strane dok pripremaš kremu.
Za kremu sve sastojke stavi u blender i blendaj do glatke strukture.
Kremu izlij na tijesto tarta i spremi u hladnjak najmanje 4 do 5 sati prije posluživanja.
Dekoriraj po želji svježim bobičastim voćem i svježom mentom.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 1
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Drugi su podijelili….
Ljiljana BorićVerificirani kupac28.12.2023.
odličan recept, radila sam ga i u kombinaciji s malinama!
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar