Datum objave:
31.10.2023
Postupak pripreme:
- Pećnicu uključite na 190*C.
- U zdjeli izribajte tikvu, izmrvite tofu rukama ili vilicom te dodajte sve ostale sastojke i promiješajte.
- Pripremite zdjelu s toplom vodom u koju ćete namakati listove rižinog papira.
- Slažite na silikonsku podlogu ili podlogu za dehidriranje po 4 lista djelomično preklopljena. Nanesite trećinu smjese, pažljivo zarolajte i premjestite na lim za pečenje. Ponovite s ostatkom rižinog papira i preostale smjese. Zarolanim bučnicama utisnite krajeve i stavite peći 20-25minuta.
- Pečene bučnice premažite uljem, izrežite i servirajte nakon kraćeg hlađenja.
Ostatke bučnice, ukoliko ih ostane, zamotajte u papir za pečenje i čuvajte još jedan dan.
Sastojci:
400 g izribane hokaido tikve
200 g svježeg tofua
¼ šalice sojinog jogurta/kefira
2 žlice prehrambenog kvasca
½ žličice češnjaka u prahu
2 žličice soli
1 paket rižinog papira (12 komada)
Kokosovo ili drugo ulje za premaz
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar