Kategorije
Početna Recepti Tofu bučnica u rižinom papiru
Marina Brekalo

Tofu bučnica u rižinom papiru

45min
Jednostavna priprema
Datum objave: 31.10.2023

Postupak pripreme:

  • Pećnicu uključite na 190*C.
  • U zdjeli izribajte tikvu, izmrvite tofu rukama ili vilicom te dodajte sve ostale sastojke i promiješajte.
  • Pripremite zdjelu s toplom vodom u koju ćete namakati listove rižinog papira.
  • Slažite na silikonsku podlogu ili podlogu za dehidriranje po 4 lista djelomično preklopljena. Nanesite trećinu smjese, pažljivo zarolajte i premjestite na lim za pečenje. Ponovite s ostatkom rižinog papira i preostale smjese. Zarolanim bučnicama utisnite krajeve i stavite peći 20-25minuta.
  • Pečene bučnice premažite uljem, izrežite i servirajte nakon kraćeg hlađenja.

Ostatke bučnice, ukoliko ih ostane, zamotajte u papir za pečenje i čuvajte još jedan dan. 

Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno

Tvoj email neće biti objavljen i koristi se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar / recenziju.
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.

Sastojci:

400 g izribane hokaido tikve

200 g svježeg tofua

¼ šalice sojinog jogurta/kefira

2 žlice prehrambenog kvasca

½ žličice češnjaka u prahu

2 žličice soli

 

1 paket rižinog papira (12 komada)

Kokosovo ili drugo ulje za premaz

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)