U zdjeli izribajte tikvu, izmrvite tofu rukama ili vilicom te dodajte sve ostale sastojke i promiješajte.
Pripremite zdjelu s toplom vodom u koju ćete namakati listove rižinog papira.
Slažite na silikonsku podlogu ili podlogu za dehidriranje po 4 lista djelomično preklopljena. Nanesite trećinu smjese, pažljivo zarolajte i premjestite na lim za pečenje. Ponovite s ostatkom rižinog papira i preostale smjese. Zarolanim bučnicama utisnite krajeve i stavite peći 20-25 minuta.
Pečene bučnice premažite uljem, izrežite i servirajte nakon kraćeg hlađenja.
Ostatke bučnice, ukoliko ih ostane, zamotajte u papir za pečenje i čuvajte još jedan dan.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar