Tofu kajgana s hummusom, avokadom i integralnim tostom
Vinka Tresić, koja stoji iza Instagram profila @Vinka_veg dobitnica je našeg izazova Pokaži nam svoj bio&bio doručak! Donosimo ti njen pobjednički recept koji nas je oduševio.
15min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave:
24.03.2022
- Na vruću tavu dodaj maslinovo ulje i nasjeckani mladi luk.
- Tofu ocijedi od tekućine i razmrvi na što manje komadiće.
- Tofu stavi u tavu i dodaj kurkumu u prahu, dimljenu papriku, sol i papar po želji.
- Sve dobro promiješaj i povremeno dolijevaj biljni napitak kako ne bi zagorilo.
- Prži par minuta i pred kraj dodaj grah i cherry rajčice.
- Na tanjur stavi hummus, tofu kajganu, nasjeckani avokado i preprženi integralni tost.
- Na kraju posip koprom i posluži.
- 200 g tofua
- 1/2 šalice crvenog graha iz konzerve
- 1/2 šalice biljnog napitka od zobi
- 2 mlada luka
- 10-ak cherry rajčica
- 1 žličica kurkume u prahu
- 1 žličica dimljene paprike
- 2 žlice maslinovog ulja
- sol i papar po želji
- malo kopra za posipanje
--------------------- - 40 g hummusa
- 1 avokado
- 2 kriške integralnog tosta
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar