Kategorije
Početna Recepti Tofu kajgana s povrćem i gljivama
Iva Savić

Tofu kajgana s povrćem i gljivama

Vidi recept bio&bio ambasadorice Ive Savić za finu vegansku tofu kajganu s povrćem, gljivama i začinima na kayu Zrno kruhu! Isprobaj ovo super jednostavno jelo i uživaj u zdravom proteinskom doručku.

15min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave: 21.03.2022
  1. Luk sitno nasjeckaj, gljive i blitvu usitni na trakice, a cherry rajčice prepolovi.
  2. Na maslinovom ulju dinstaj luk nekoliko minuta pa mu dodaj gljive, malo posoli, dodaj rajčice i dinstaj još nekoliko minuta.
  3. Tofu razreži na manje komade pa ga prebaci u zdjelicu i usitni vilicom do mrvičaste teksture. Dodaj sol, papar i kurkumu pa dobro promiješaj. Dodajte napitak od soje i još jednom sve promiješaj. 
  4. U povrće dodaj blitvu, a nakon 2 minute i tofu. Sve zajedno kuhaj još nekoliko minuti uz konstantno miješanje.
  5. Prije služenja po potrebi dodaj još začina i svježi peršinov list. 
  6. Kajganu posluži dok je topla uz komad omiljenog Zrno kruha.

Istaknuti omjeri dovoljni su za dvije porcije.

Na našem Instagram live bio&bio doživljaju pogledaj kako Iva priprema ovu ukusnu proteinsku tofu kajganu. Odličan i zdrav izbor za sve koji preferiraju doručak "na slano". 

Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno

Tvoj email neće biti objavljen i koristi se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar / recenziju.
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)