Evo jednostavnog rješenja kada umorni dođete kući i jede vam se salata. Ali topla!
20min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave:14.02.2013
Papriku, tikvicu i patlidžan narežite na ploške, posložite na tanjur i posolite. Neka odstoje 15 minuta, a zatim ih prepržite na grill tavi s obje strane.
Tofu s maslinama narežite na kockice. Pinjole kratko prepržite na suhoj tavi dok ne dobiju smeđu boju.
U zdjelu za salatu posložite opranu i narezanu zelenu salatu i rikolu, dodajte tofu i povrće, te začinite maslinovim uljem, aceto balsamicom i soli. Pospite pinjolima.
Dobar tek!
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
Tofu pečeni s maslinama Annapurna 1/2 paketića
1 crvena paprika
1 manja tikvica
1/2 manjeg patlidžana
30g rikole
nekoliko listova zelene salate
20 g pinjola ili indijskih oraščića
maslinovo ulje
aceto balsamico
sol
Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!
Hvala na povjerenju. Poslali smo Vam e-mail s linkom, potvrdite ga klikom na link i predbilježeni ste. :)
bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar