Kategorije
Početna Recepti Torta s limunom
Jadranke Boban Pejić

Torta s limunom

Isprobaj odličan recept za osvježavajuću tortu od limuna i badema.

60min
Srednje složena priprema
Datum objave: 31.03.2021
  1. Zagrij pećnicu na 180⁰C.
  2. Za biskvit izmiksaj agavin sirup i margarin. Pomiješaj sa svim drugim sastojcima za tijesto i stavite na nauljeni kalup za tortu (promjera 20 cm).
  3. Izmiksaj sve sastojke za nadjev u glatku smjesu pa rasporedi na tijesto.
  4. Pecite 30 minuta da lagano potamni. Pet minuta prije kraja pečenja pospi listićima badema.
  5. Ostavite da se ohladi pa posluži.

 

Recept preuzet iz Planetopijine kuharice Prirodno i slatko.

Tijesto:

 

Nadjev:

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naše Uvjete kupnje.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Uvjetima kupnje pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps
Live chat
Sendgrid

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel