Naša Marija iz bio&bio trgovine u zagrebačkom Avenue Mallu, ispekla je fine trokutiće sa slanutkom, kurkumom i tofuom. Svakako probajte i ako sretnete Maju, nagovorite je da smisli još koji recept jer ovaj je stvarno ukusan.
60min
Srednje složena priprema
Datum objave:29.04.2015
Slanutak namakati u vodi preko noći te ga skuhati. Otopiti i razvaljati lisnato tijesto te narezati na četverokute. Kada se slanutak skuha i malo ohladi, staviti ga u blender te dodati narezani svježi tofu, maslinovo ulje, nasjeckan češnjak, sol te ostale začine.
Smjesu rasporediti u četverokute, preklopiti u trokutiće i staviti u zagrijanu pećnicu da se peku dok ne poprime lijepu zlatnu boju. Po želji poslužiti uz koktel rajčicu ili neki umak. U slast!
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
400 g lisnatog tijesta
200 g svježeg tofua
200 g slanutka
2 dcl maslinovog ulja
4 režnja češnjaka
1 žlica praha kurkume
malo peršina
malo himalajske soli
malo papra
Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!
Hvala na povjerenju. Poslali smo Vam e-mail s linkom, potvrdite ga klikom na link i predbilježeni ste. :)
bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar