Filtriranje
Događanja
Lokacije događaja
Web trgovina
0800 246 246
Pon - Pet od 8 do 16h
Početna Recepti Truffles od lješnjaka i cimeta
Mihaela Brijak Gutierrez, raw sweets chef

Truffles od lješnjaka i cimeta

Zasladi se ukusnim kuglicama po receptu raw stručnjakinje Mihaele.

30min
Jednostavna priprema
Datum objave: 26.11.2020

Za pripremu temperirane čokolade trebat će vam termometar za hranu. Otopite 200g kakao maslaca, provjerite da temperatura nije viša od 42ºC, a zatim dodajte u blenderu usitnjeni kokosov šećer i kakao. Ako je kakao maslac prevruć, temperaturu možete spustiti tako što ćete ga špatulom miješati dok se ne ohladi. Čokoladu miješajući lagano ohladite na 30-31ºC, a zatim dodajte maslac od lješnjaka i 2-3 žlice kokosovog šećera u prahu.

Sve dobro pomiješajte, može i u blenderu za bolju teksturu. Smjesu spremite u hladnjak na 20 minuta za lakše oblikovanje. Kuglice uvaljajte u mljevene lješnjake i cimet.

Preporuke 0
Oduševio te proizvod ili znaš neki dobar trik za primjenu?

Vaša email adresa neće biti objavljena
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.

Za temperiranu čokoladu

  • kakao maslac 200g
  • 5-6 žlica kokosovog šećera
  • 4 žlice kakaa u prahu

 

Za smjesu za kuglice

  • 200g maslaca od lješnjaka
  • 2-3 žlice kokosovog šećera

 

Naruči sve što ti treba za recept

bioNewsletter
Zdrave ideje i savjeti stižu direktno na mail.
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)