Zasladi se ukusnim kuglicama po receptu raw stručnjakinje Mihaele.
30min
Jednostavna priprema
Datum objave:26.11.2020
Za pripremu temperirane čokolade trebat će vam termometar za hranu.
Otopite 200g kakao maslaca, provjerite da temperatura nije viša od 42ºC, a zatim dodajte u blenderu usitnjeni kokosov šećer i kakao. Ako je kakao maslac prevruć, temperaturu možete spustiti tako što ćete ga špatulom miješati dok se ne ohladi.
Čokoladu miješajući lagano ohladite na 30-31ºC, a zatim dodajte maslac od lješnjaka i 2-3 žlice kokosovog šećera u prahu.
Sve dobro pomiješajte, može i u blenderu za bolju teksturu.
Smjesu spremite u hladnjak na 20 minuta za lakše oblikovanje.
Kuglice uvaljajte u mljevene lješnjake i cimet.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar