Kategorije
Početna Recepti Truffles od lješnjaka i cimeta
Mihaela Brijak Gutierrez, raw sweets chef

Truffles od lješnjaka i cimeta

Zasladi se ukusnim kuglicama po receptu raw stručnjakinje Mihaele.

30min
Jednostavna priprema
Datum objave: 26.11.2020
  1. Za pripremu temperirane čokolade trebat će vam termometar za hranu.
  2. Otopite 200g kakao maslaca, provjerite da temperatura nije viša od 42ºC, a zatim dodajte u blenderu usitnjeni kokosov šećer i kakao. Ako je kakao maslac prevruć, temperaturu možete spustiti tako što ćete ga špatulom miješati dok se ne ohladi.
  3. Čokoladu miješajući lagano ohladite na 30-31ºC, a zatim dodajte maslac od lješnjaka i 2-3 žlice kokosovog šećera u prahu.
  4. Sve dobro pomiješajte, može i u blenderu za bolju teksturu.
  5. Smjesu spremite u hladnjak na 20 minuta za lakše oblikovanje.
  6. Kuglice uvaljajte u mljevene lješnjake i cimet.
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno

Tvoj email neće biti objavljen i koristi se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar / recenziju.
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.

Za temperiranu čokoladu

 

Za smjesu za kuglice

 

Naruči sve što ti treba za recept

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)