Vesna iz bio&bio trgovine u Westgate-u predlaže jednostavan recept na žlicu od organskih i cjelovitih sastojaka. Uživajte!
30min
Jednostavna priprema
Datum objave:16.03.2015
Luk popržiti na ulju, dodati nasjeckanu mrkvu, celer i kvinoju. Zaliti vodom i pustiti da se malo krčka. Dodati nasjeckani poriluk i bundevu. Kad je sve fino omekšalo, dodati passatu i začine. Malo još prokuhati da se okusi povežu i maknuti s vatre. Posuti peršinom i poslužiti vruće uz neki fini kruh, primjerice 5 žitarica s eko imanja Zrno. U slast!
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
1 luk
3 mrkve
malo celera
20-ak kockica muškatne bundeve
pola poriluka
150 g kvinoje
passata od rajčice
100 g svježeg tofua
začin od povrća za juhe i variva
himalajska sol
kumin
peršin
Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!
Hvala na povjerenju. Poslali smo Vam e-mail s linkom, potvrdite ga klikom na link i predbilježeni ste. :)
bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar