Filtriranje
Web trgovina
0800 246 246
Pon - Pet od 8 do 16h
Početna Recepti Varivo od crvene leće s garam masalom
bio&bio tim

Varivo od crvene leće s garam masalom

Hranjiva i bogata bjelančevinama, leća je još bolja uz dodatak zanimljivih začina. 

30min
Jednostavna priprema
Datum objave: 07.06.2016

Na maslinovom ulju pirjati nasjeckane luk i rajčicu, protisnuti češnjak i kim. Dodati đumbir, leću i preliti vodom ili temeljcem. Kuhati na laganoj vatri oko 15-20 minuta, a 5 minuta prije kraja kuhanja dodati sol, papar, garam masalu i kurkumu. Po želji možete prije uživanja dodati malo svježe cijeđenog soka limuna i nasjeckanog peršina. Uživajte!

Komentari 0
Pošaljite svoj komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena
Nema komentara. Budi prvi!

2 šalice crvene leće
2 režnja češnjaka
1 luk
1 veća rajčica
Maslinovo ulje
Žličica svježe naribanog đumbira ili praha
Pola žličice kima
2 žličice začina garam masala
1 žličica kurkume
Sol i papar po želji

bioNewsletter
Zdrave ideje i savjeti stižu direktno na mail.
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naše Uvjete kupnje.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Uvjetima kupnje pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps
Live chat
Sendgrid

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel