Jadranka Boban Pejić, stručnjakinja za prirodnu prehranu
Varivo od graha i kisele repe
Još jedan ukusan recept iz serijala zdravo&lako s mahunarkama by Jadranka Boban Pejić.
60min
Jednostavna priprema
Datum objave:28.11.2016
Zagrij ulje u posudi. Pirjaj sitno sjeckani luk 5 minuta uz dodavanje male količine soli. Dodaj kurkumu i papar te umiješaj kiselu repu. Dodaj bundevu, grah te temeljac i kada zakuha, na laganoj vatri kuhaj 15 minuta. Dodaj tamari te ostavi na laganoj vatri još 2-3 minute. Na kraju dodaj peršin. Po želji dodaj još papra i soli ili tamarija. Uživaj dok je toplo uz krišku "Zrno" kayu kruha.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
4 jušne žlice maslinovog ulja
2 luka
½ čajne žlice kurkume u prahu
¼ čajne žlice papra
1,5 šalice kocki bundeve
1,5 šalica kuhanog borlotti graha
1 šalica kisele repe "Zrno"
2 šalice temeljca od povrća (ili voda i jedna čajna žlica Zrnete)
1 jušna žlica tamarija
4 jušne žlice sitno sjeckanog peršina
Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!
Hvala na povjerenju. Poslali smo Vam e-mail s linkom, potvrdite ga klikom na link i predbilježeni ste. :)
bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar