Leća je izuzetno hranjiva namirnica koja sadrži nevjerojatnih 26 grama bjelančevina na 100 grama namirnice. Bogata je željezom i magnezijem. Vrlo lako se priprema, kuha se 20-ak minuta i pogodna je za pravljenje pirea, umaka ili namaza. Probajte ovu ukusnu i hranjivu kombinaciju bundeve i leće.
20min
Jednostavna priprema
Datum objave:24.11.2014
Pirjajte na ulju 5 minuta sitno nasjeckani luk, celer i kadulju. Dodajte vodu, kockice bundeve, leću i lovorov list. Kuhajte 30 minuta, izvadite lovor, začinite tamarijem i paprom te ostavite na vatri još 5 minuta. U slast!
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
1 luk
100 g celera
2 žličice suhe kadulje
2 žlice maslinovog ulja
250 g bundeve
1 šalica zelene leće
3 lovorova lista
tamari
malo papra po želji
5 šalica vode
Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!
Hvala na povjerenju. Poslali smo Vam e-mail s linkom, potvrdite ga klikom na link i predbilježeni ste. :)
bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar