Azuki grah idealna je zimska mahunarka od koje možeš raditi variva, kreme ili napitke. Probaj ovo zagrijavajuće varivo.
45 minmin
Jednostavna priprema
Datum objave:22.10.2020
Azuki grah namačite barem 3-4 sati ili skuhajte u ekspres loncu pola sata prije kuhanja variva.
Na zagrijanom sezamovom ulju pirjajte poriluk s 1/2 čajne žlice soli 3-4 minute. Dodajte na kocke narezani batat, azuki, kukuruz, kombu algu i temeljac od povrća ili vodu.
Kada zakuha, smanjite vatru i kuhajte 30 minuta na laganoj vatri. Dodajte preostalu sol i kuhajte još 5 minuta. Dodajte mladi luk ili lišće poriluka i ostavite da poklopljeno odstoji još 5 minuta.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
1 jušna žlica narezanog poriluka
1 jušna žlica tamnog sezamovog ulja
1 veći ili 2 srednja batata
1 šalica azuki graha
1 šalica kukuruza iz staklenke, procijeđenog
1 komad kombu alge (5-6 cm)
1 čajna žlica soli
6 šalica vode ili temeljca od povrća
4 jušne žlice sitno sjeckanog mladog luka ili zelenih dijelova poriluka
Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!
Hvala na povjerenju. Poslali smo Vam e-mail s linkom, potvrdite ga klikom na link i predbilježeni ste. :)
bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar