Napravi finu vegansku čokoladu po receptu iz Planetopijine kuharice Čokolada.
45min
Jednostavna priprema
Datum objave:12.12.2016
Otopite na pari kakao maslac i kokosovo ulje, dodajte agavin sirup, bademovo brašno i vaniliju.
Razne dodatke, kao što su, na primjer, listići badema, latice ruže, crveni papar, cvjetovi lavande i sl. možete umiješati u toplu čokoladu ili posuti po vrhu prije nego se stvrdne.
Ohladite najprije na sobnoj temperaturi pa čuvajte u hladnjaku.
Poslužite uvijek rashlađenu u hladnjaku.
Napomena 1: Umjesto bademovog brašna možete koristiti i samljeveno kokosovo brašno: stavite 30 g.
Napomena 2: Za tvrđu čokoladu povećajte količinu kakao maslaca i smanjite kokosovo ulje po želji. Ako volite jako tvrdu čokoladu možete koristiti samo kakao maslac.
Preuzeto iz Planetopijine kuharice Čokolada, autorice Maje Kefeček.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar