Filtriranje
Web trgovina
0800 246 246
Pon - Pet od 8 do 16h
Početna Recepti Veganska bijela čokolada
Maja Kefeček

Veganska bijela čokolada

Napravi finu vegansku čokoladu po receptu iz Planetopijine kuharice Čokolada. 

45min
Jednostavna priprema
Datum objave: 12.12.2016

Otopite na pari kakao maslac i kokosovo ulje, dodajte agavin sirup, bademovo brašno i vaniliju. Razne dodatke, kao što su, na primjer, listići badema, latice ruže, crveni papar, cvjetovi lavande i sl. možete umiješati u toplu čokoladu ili posuti po vrhu prije nego se stvrdne. Ohladite najprije na sobnoj temperaturi pa čuvajte u hladnjaku. Poslužite uvijek rashlađenu u hladnjaku.

Napomena 1: Umjesto bademovog brašna možete koristiti i samljeveno kokosovo brašno: stavite 30 g.

Napomena 2: Za tvrđu čokoladu povećajte količinu kakao maslaca i smanjite kokosovo ulje po želji. Ako volite jako tvrdu čokoladu možete koristiti samo kakao maslac.

Preuzeto iz Planetopijine kuharice Čokolada, autorice Maje Kefeček.

Preporuke 0
Oduševio te proizvod ili znaš neki dobar trik za primjenu?

Vaša email adresa neće biti objavljena
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
  • 30 g kokosovog ulja
  • 50 g kakao maslaca
  • 3 žlice agavinog sirupa
  • 30-50 g bademovog brašna
  • 1 žličica vanilije u prahu
bioNewsletter
Zdrave ideje i savjeti stižu direktno na mail.
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)