Naruči putem weba te preuzmi i plati paket u odabranoj trgovini!
0800 246 246
3 (3) Podsjetnik (0)

(0)

Košarica (0)
Svi proizvodi
Početna Recepti Veganska bijela čokolada

Veganska bijela čokolada

Otopite na pari kakao maslac i kokosovo ulje, dodajte agavin sirup, bademovo brašno i vaniliju. Razne dodatke, kao što su, na primjer, listići badema, latice ruže, crveni papar, cvjetovi lavande i sl. možete umiješati u toplu čokoladu ili posuti po vrhu prije nego se stvrdne. Ohladite najprije na sobnoj temperaturi pa čuvajte u hladnjaku. Poslužite uvijek rashlađenu u hladnjaku.

Napomena 1: Umjesto bademovog brašna možete koristiti i samljeveno kokosovo brašno: stavite 30 g.

Napomena 2: Za tvrđu čokoladu povećajte količinu kakao maslaca i smanjite kokosovo ulje po želji. Ako volite jako tvrdu čokoladu možete koristiti samo kakao maslac.

Preuzeto iz Planetopijine kuharice Čokolada, autorice Maje Kefeček.

Vrijeme pripreme 45 min
Složenost Jednostavna priprema
Sastojci 5 sastojaka

30 g kokosovog ulja
50 g kakao maslaca
3 žlice agavinog sirupa
30-50 g bademovog brašna
1 žličica vanilije u prahu

Na vrh