Kategorije
Početna Recepti Veganski tartar umak
Kristina Belužić

Veganski tartar umak

Sojade grčki tip najbolji je odabir za savršeno kremasti veganski tartar umak. Uvjerite se i sami...

10min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave: 02.03.2020

U zdjelicu ubacite Sojade Grčki tip jogurta (može i Sojade natural), senf, vegansku majonezu, limunov sok i na sitno nasjeckani ili protisnuti češnjak.

Kiseli krastavac obično isto protisnem kroz prešu za češnjak jer mi uštedi vrijeme, a i dobijem dovoljno sitne komadiće koji se ne osjete u umaku, dok kiselkasti sok dodatno obogati okus. Ako nemate prešu za češnjak, usitnite ga sami ili u el. sjeckalici.

Sol i peršin dodajte na kraju i nakon što ste probali, slobodno dodajte još po vlastitom ukusu.

Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno

Tvoj email neće biti objavljen i koristi se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar / recenziju.
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
  • 3 žlice Sojade Grčkog tipa
  • 1 žličica senfa
  • 2 žlice veganske majoneze
  • 2 prstohvata soli
  • 2 češnja češnjaka
  • 1 kiseli krastavac veličine malog prsta
  • 1 žlica limunovog soka
  • 1/2 žličice nasjeckanog peršina

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)