Datum objave:
02.03.2020
U zdjelicu ubacite Sojade Grčki tip jogurta (može i Sojade natural), senf, vegansku majonezu, limunov sok i na sitno nasjeckani ili protisnuti češnjak.
Kiseli krastavac obično isto protisnem kroz prešu za češnjak jer mi uštedi vrijeme, a i dobijem dovoljno sitne komadiće koji se ne osjete u umaku, dok kiselkasti sok dodatno obogati okus. Ako nemate prešu za češnjak, usitnite ga sami ili u el. sjeckalici.
Sol i peršin dodajte na kraju i nakon što ste probali, slobodno dodajte još po vlastitom ukusu.
- 3 žlice Sojade Grčkog tipa
- 1 žličica senfa
- 2 žlice veganske majoneze
- 2 prstohvata soli
- 2 češnja češnjaka
- 1 kiseli krastavac veličine malog prsta
- 1 žlica limunovog soka
- 1/2 žličice nasjeckanog peršina
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar!