Datum objave:
28.06.2023
- Za mrvičaste piškote u multipraktiku usitni bademe na način da komadići i dalje budu vidljivi. Potom dodaj kakao i vaniliju te zajedno poveži.
- Dodaj datulje te na kraju i kavu te zajedno blendaj kako bi se se sastojci i okusi ravnomjerno povezali.
- Mrvičaste piškote ostavi sa strane dok pripremiš kremu.
- Za kremu sve sastojke stavi u blender i blendaj do glatke strukture.
- U pripremljeni kalup mrvičaste piškote stavi na dno. Nemojte poravnavati ili stiskati, ostavi grudice.
- Prelij kremom te ponovi postupak sa preostalim mrvičastim tijestom i kremom.
- Prije konzumacije dobro ohladi kolač. Najmanje 24 sata.
- Prije posluživanja pospi kakaom u prahu.
Sastojci za marscapone kremu:
- 3 šalice indijskih oraščića (namočenih 2+ sata, ispranih i ocijeđenih)
- 1 bočica sojine zamjene za kefir
- ½ šalice agava sirupa
- ¼ šalice limunovog soka
- 3 žlice kokosovog ulja bez mirisa
- ½ žličice bourbon vanilije
Sastojci za mrvljene piškote:
- 1 ½ šalica badema
- 1 ½ šalica mekanih datulja
- 4 žlice kakaa u prahu
- 3 žlice jake crne kave
- ¼ žličice bourbon vanilije
+ kakao za posip
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar