Probaj ukusne vegeburgere sa zelenom lećom, finim začinima i umakom od senfa i kurkume.
60min
Jednostavna priprema
Datum objave:15.04.2016
U kuhanu izgnječenu leću dodajte zobene pahuljice, češnjak, peršin, dimljeni tofu i sol. Dobro promiješajte i oblikujte okrugle, plosnate oblike. Ova količina leće dovoljna je za 12 burgera promjera 5 cm, a debljine malo manje od 1 cm. Zagrijte pećnicu na 180°C i ispecite burgere 10 minuta, pa ih okrenite na drugu stranu i pecite još 10 minuta. Poslužite uz umak.
Za fotografiju je zaslužan Dag Oršić, a za stiliziranje hrane Željka Fordren Jambrešić
Preuzeto iz kuharice Mahunarke, autorice Ana Janjatović Zorica
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar