Kategorije
Početna Recepti Vrući čoko punč
Vladimira Vlatka Frketić, učiteljica kuhanja

Vrući čoko punč

Ako isprobaš ovu vruću čokoladu, niti jedna druga više neće biti dovoljno dobra. 

15min
Jednostavna priprema
Datum objave: 02.02.2018

Sve sastojke za mlijeko od oraščića, osim vode, dodajte u jaki blender. Potom dodajte jedan dio vode i sve smiksajte. Postepeno razrjeđujte mlijeko od oraščića dodavanjem ostatka vode (ovisno o tome koliko želite da mlijeko bude gusto). Mlijeko zagrijte. Čokoladu otopite na pari. Pomiješajte kakao i brezin šećer.

Odvojite malo vrućeg mlijeka te dodajte u smjesu kakaa i šećera pa dobro promiješajte te kremi dodajte otopljenu čokoladu, mirin i kokosovo ulje. Kremu izlijte nazad u blender (zajedno s "mlijekom") te sve izblendajte.

Kokosovu kremu miksajte mikserom kako biste dobili gusti šlag. Na čokoladnu kremu stavite punu jušnu žlicu kokosovog šlaga, posipajte malo kurkume, đumbira i cimeta u prahu te malo brezinog šećera i uživajte u potpuno novom doživljaju vruće čokolade.

Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno

Tvoj email neće biti objavljen i koristi se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar / recenziju.
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.

Sastojci za "mlijeko" od indijskih oraščića:

Sastojci za čokoladnu kremu:

Za šlag i ukrašavanje:

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)