Jednostavan recept za ljubitelje tjestenine s dodatkom povrća i dimljenog tofua.
30min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave:19.02.2015
Stavite tjesteninu (vrstu i oblik po želji) u posoljenu kipuću vodu i skuhajte je. Procijedite i umiješajte maslinovo ulje, nasjeckani luk, tofu, sol i češnjak. Tjesteninu stavite na uljem premazani kalup te nanesite zobeno vrhnje pomiješano s dimljenim tofuom i paprom.
Pecite 25 minuta u zagrijanoj pećnici na 180 C. Ukrasite sjeckanim peršinom. Naravno, možete eksperimentirati i s raznim drugim kombinacijama povrća te dodatkom organskog sira i različitim začinima, po inspiraciji. U slast!
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
500 g tjestenine
4 l vode
½ žličice soli
1 žlica maslinovog ulja
4 mlada luka
400 g dimljenog tofua
1 žličica češnjaka u prahu
½ žličice soli
4 žlice peršinovog lista
½ šalice zobenog vrhnja
¼ žličice papra
Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!
Hvala na povjerenju. Poslali smo Vam e-mail s linkom, potvrdite ga klikom na link i predbilježeni ste. :)
bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar