Kategorije
Početna Recepti Zapečeni azuki s batatom i svježim tofuom
Marijana Kuduz

Zapečeni azuki s batatom i svježim tofuom

Marijana je bila marljiva i smislila novi recept s azuki grahom i batatom. Probajte ovo fino i hranjivo jesensko jelo.

10min
Jednostavna priprema
Datum objave: 07.10.2014
  1. Namočite azuki grah preko noći. Skuhajte ga s kombu algom i ocijedite.
  2. U tavi nasjeckajte luk i popržite ga na ulju. Dodajte nasjeckane batate, bundevu, paprike i češnjak. Kada omekša, zalijte s pasatom. Sa strane dodajte začine, pripremite svježi tofu, marinirajte ga u shoyu umaku barem sat vremena.
  3. U vatrostalnu posudu složite azuki grah s nasjeckanom kombu algom, dodajte povrće, a marinirani tofu usitnite prstima i pospite po povrću. Lagano izmiješajte.
  4. Na kraju, posipajte jelo prehrambenim kvascem i stavite peći u pećnicu 20 min na 200 stupnjeva.

 

Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno

Tvoj email neće biti objavljen i koristi se samo u svrhu odgovaranja na tvoj komentar / recenziju.
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.

Prijavi se na newsletter i ostvari 10% popusta na sljedeću narudžbu!

bio&bio trgovine (22)
Pronađi nas na jednoj od lokacija diljem Hrvatske.
Pogledaj lokacije trgovina
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)