Naruči putem weba te preuzmi i plati paket u odabranoj trgovini!
0800 246 246
3 (3) Podsjetnik (0)

(0)

Košarica (0)
Svi proizvodi
Početna Recepti Zapečeni azuki s batatom i svježim tofuom

Zapečeni azuki s batatom i svježim tofuom

Namočite azuki grah preko noći. Skuhajte ga s kombu algom i ocijedite. U tavi nasjeckajte luk i popržite ga na ulju. Dodajte nasjeckane batate, bundevu, paprike i češnjak. Kada omekša, zalijte s pasatom. Sa strane dodajte začine, pripremite svježi tofu, marinirajte ga u shoyu umaku barem sat vremena.

U vatrostalnu posudu složite azuki grah s nasjeckanom kombu algom, dodajte povrće, a marinirani tofu usitnite prstima i pospite po povrću. Lagano izmiješajte. Na kraju, posipajte jelo prehrambenim kvascem i stavite peći u pećnicu 20 min na 200 stupnjeva.

Ako želite i "nešto slatko", probajte Marijanine kolačiće s konopljom

Vrijeme pripreme 10 min
Složenost Jednostavna priprema
Sastojci 17 sastojaka

azuki grah
kombu alga
dva srednje velika batata
mala hokaido bundeva
1 crvena paprika
1 zelena paprika
pola luka
tri češnja češnjaka
150 g svježeg tofua
pasata od rajčica
shoyu
prehrambeni kvasac
začin za juhe i umake
peršin
kumin
papar
mljevena crvena paprika

Na vrh