Marijana je bila marljiva i smislila novi recept s azuki grahom i batatom. Probajte ovo fino i hranjivo jesensko jelo.
10min
Jednostavna priprema
Datum objave:07.10.2014
Namočite azuki grah preko noći. Skuhajte ga s kombu algom i ocijedite.
U tavi nasjeckajte luk i popržite ga na ulju. Dodajte nasjeckane batate, bundevu, paprike i češnjak. Kada omekša, zalijte s pasatom. Sa strane dodajte začine, pripremite svježi tofu, marinirajte ga u shoyu umaku barem sat vremena.
U vatrostalnu posudu složite azuki grah s nasjeckanom kombu algom, dodajte povrće, a marinirani tofu usitnite prstima i pospite po povrću. Lagano izmiješajte.
Na kraju, posipajte jelo prehrambenim kvascem i stavite peći u pećnicu 20 min na 200 stupnjeva.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Tvoje mišljenje nam je bitno
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar