Filtriranje
Web trgovina
0800 246 246
Pon - Pet od 8 do 16h
Početna Recepti Zapečeni azuki s batatom i svježim tofuom
Marijana Kuduz

Zapečeni azuki s batatom i svježim tofuom

Marijana je bila marljiva i smislila novi recept s azuki grahom. Probajte ovo fino i hranjivo jesensko jelo.

10min
Jednostavna priprema
Datum objave: 07.10.2014

Namočite azuki grah preko noći. Skuhajte ga s kombu algom i ocijedite. U tavi nasjeckajte luk i popržite ga na ulju. Dodajte nasjeckane batate, bundevu, paprike i češnjak. Kada omekša, zalijte s pasatom. Sa strane dodajte začine, pripremite svježi tofu, marinirajte ga u shoyu umaku barem sat vremena.

U vatrostalnu posudu složite azuki grah s nasjeckanom kombu algom, dodajte povrće, a marinirani tofu usitnite prstima i pospite po povrću. Lagano izmiješajte. Na kraju, posipajte jelo prehrambenim kvascem i stavite peći u pećnicu 20 min na 200 stupnjeva.

Ako želite i "nešto slatko", probajte Marijanine kolačiće s konopljom

Komentari 0
Pošaljite svoj komentar

Vaš email neće biti objavljen i koristiti će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar
Nema komentara. Budi prvi!

azuki grah
kombu alga
dva srednje velika batata
mala hokaido bundeva
1 crvena paprika
1 zelena paprika
pola luka
tri češnja češnjaka
150 g svježeg tofua
pasata od rajčica
shoyu
prehrambeni kvasac
začin za juhe i umake
peršin
kumin
papar
mljevena crvena paprika

bioNewsletter
Zdrave ideje i savjeti stižu direktno na mail.
Newsletter šaljemo jednom tjedno, ni mi ne volimo spam :)
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)