Recept za ukusne tostirane sjemenke koje mogu poslužiti kao idealna slana grickalica ili dodatak salatama i jelima s povrćem.
10min
Vrlo jednostavna priprema
Datum objave:11.08.2015
Na tavi debelog dna na laganoj vatri tostirati bundevine golice uz stalno miješanje. Prebaciti u drugu posudu, pa dodati tamari i promiješati. Dobra je ideja u manji raspršivač dodati tamari i poprskati još vruće sjemenke prije uživanja. Možete koristiti i za sjemenke suncokreta ili bademe „na slano“.
Podijeli s prijateljima
Facebook
Whatsapp
Viber
Pošalji prijatelju na email
Preporuke 0
Oduševio te proizvod ili znaš neki dobar trik za primjenu?
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar!
Ostavi nam svoju preporuku i pomozi drugima da pronađu baš ono što im treba.
500 g tostiranih bundevinih golica
1-2 žlice tamari soja umaka
bioNewsletter
Zdrave ideje i savjeti stižu direktno na mail.
Hvala na povjerenju. Poslali smo Vam e-mail s linkom, potvrdite ga klikom na link i predbilježeni ste. :)
Naruči putem weba, plati i preuzmi u trgovini
Od sada možeš naručiti sve željene proizvode putem weba te ih preuzeti i platiti u odabranoj, bilo kojoj bio&bio trgovini. Ovo je idealno kada imaš malo veći shopping za obaviti, a nemaš vremena pretraživati i istraživati. Sve će te već čekati spremno. :)
Komentar je uspješno dodan, te će biti prikazan nakon odobrenja administratora. Dodaj novi komentar!